Пончо-дощовик: 4 головні питання

07.04.2023
1040
Реклама

 

Без дощовика військовослужбовцю не обійтися. Надійний пончо-дощовик, який здатний слугувати роками, – справжня знахідка для кожного, хто цінує комфорт. П’ять цікавих фактів, які ви могли не знати про тактичний пончо-дощовик, – уже в нашій статті.


 

Дощ, вітер, негода – це ті погодні умови, з якими є ризик стикнутися в будь-який сезон, включаючи зиму. Можна обмежитися парасолькою, якщо, звичайно, ви не знаходитеся в польових військових умовах. А як бути в поході чи на рибалці? І чи має сенс носити із собою громіздкий аксесуар, якщо можна обрати пончо дождевик та користуватися ним роками, не перевантажуючи руки й сумку? Крім того, тактичний дощовик вирізняється міцністю, зносостійкістю і довговічністю. Що ще варто про нього дізнатись?

Пончо-дощовик

1.      Яке забарвлення може мати пончо-дощовик?

Кольори, в яких виконуються пончо-дощовики:

•         Marpat – сучасне камуфляжне забарвлення з продовгуватими плямами в чорному, світло-коричневому та зеленому відтінках.

•         Woodland – легенда військовослужбовців США. Нанесено деформуючий малюнок із нерегулярним розміщенням колірних плям у пісочному, зеленому, чорному та коричневому відтінках.

•         Multicam – забарвлення з великими плямами коричневого та зеленого кольору зі вкрапленнями інших відтінків.

•         ACUPat – славнозвісний український піксель. Це той самий Marpat, але без чорних плям. Завдяки цьому принт із сірими, жовто-зеленими, буро-сірими та оливковими квадратиками став універсальним для будь-якої місцевості, включаючи ліс, степ і гори.

2.      Чому тактичний дощовик кращий за звичайний плащ?

Плащ може бути виконаний із поліетилену, плащівки чи вінілу, слугуватиме він недовго навіть за наявності просочування. Інша справа – тактичний пончо-дощовик: його виготовляють із прогумованої болоньї. Завдяки цьому він не пропускає воду, навіть якщо вона спеціально розлита і розтерта по його поверхні.

До того ж пончо зручніше у використанні:

•         оперативно надягається;

•         не сковує рухів;

•         дозволяє швидко діставатися до кишень;

•         є дуже легким і компактним, що актуально чи не для кожного його власника.

3.      Чи дійсно дощовик настільки багатофункціональний?

Так, функцій у пончо-дощовика дійсно багато, і стануть вони в нагоді не тільки військовослужбовцям:

•         він може слугувати покривалом, тентом, палаткою та навіть подушкою – у складеному вигляді;

•         розгорнутий пончо може стати підстилкою одразу для кількох людей.

Усе це важливо і для туризму, і для інших видів активного дозвілля.

 

4.      Де купити справжній тактичний дощовик?

Щоб знайти оригінальну ліцензовану продукцію та ще й від українського виробника, звертайтеся лише до інтернет-магазину «Моментум». Наші фахівці допоможуть підібрати найкраще забарвлення саме для вас, додатково й детально проконсультують щодо всіх важливих деталей та організують надшвидку доставку вашого новісінького тактичного пончо-дощовика до будь-якого куточка України. Переконайтеся самі!

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.