SPORT CITY розширює свою присутність. Новий магазин відкрився в Умані в ТЦ ПАНОРАМА

14.09.2023
424
PR матеріал

Фото: пресс-служба SPORT CITY

9 вересня 2023 компанія SPORT CITY відкрила новий магазин в Умані, який розташовано в ТЦ ПАНОРАМА


Цей крок є ще одним підтвердженням відданості спортивній культурі та задоволенню потреб кожного клієнта зі сторони SPORT CITY. Компанія прагне створити зручні та комфортні умови для всіх, хто обирає здоровий та активний спосіб життя.

Відвідувачі, які завітають до магазину до 24 вересня, отримають подарунок — 1000 гривень на бонусну карту, яку можна використовувати для покупок у магазині SPORT CITY.

SPORT CITY продовжує свою місію сприяння активному способу життя навіть у цей складний період та сприяє відновленню економіки країни. В компанії пишаються тим, що можуть відкривати нові магазини та пропонувати клієнтам кращі товари по оптимальним цінам для їх перемог у повсякденому житті.

SPORT CITY запрошує всіх приєднатися до святкування та завітати до нового магазину в Умані. 

SPORT CITY – національний мультібрендовий ритейлер товарів для спорту та активного відпочинку (одяг, взуття та інвентар).

Сьогодні SPORT CITY працює в Україні над активним розвитком бізнесу, відкриває нові роздрібні магазини і розвиває онлайн канал sportcity.ua

Головний офіс компанії знаходиться у м. Київ. Входять Топ-3  національних мереж спортивних магазинів одягу та взуття.

Магазини SPORT CITY на вересень 2023 року працюють у 27 містах. На сьогодні мережа налічує 33 працюючих магазина SPORT CITY.

Текст і фото: пресс-служба SPORT CITY

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.