Сінема Сіті першими з кінотеатрів України запускають каси самообслуговування Self Service в усій мережі

13.11.2023
982
PR матеріал

Мережа кінотеатрів Сінема Сіті першою на вітчизняному ринку кінопрокату облаштувала всі свої кінотеатри касами самообслуговування. Клієнти можуть придбати квитки та необхідне для перегляду за 5 кліків. Це дозволило автоматизувати кінобізнес, оптимізувати шлях клієнта, розвантажити персонал та зменшити операційні витрати 


Сінема Сіті встановила чотири каси самообслуговування в трьох своїх кінотеатрах. У 2024 році кількість встановлених кас планується збільшитись втричі.

Смарткаси дозволяють клієнту придбати квитки та 3D-окуляри. А невдовзі у касах самообслуговування буде доступний весь асортимент кінобару: попкорн, снеки, смаколики тощо. Продукцію кінобару можна придбати як разом із квитками, так і окремо. 

Каси самообслуговування розташовані у холі кінотеатрів. Вони стали першою точкою контакту з аудиторією. Таке рішення дозволило розвантажити звичайні каси на 50%, зменшити черги в пікові години. Щоб придбати квитки та необхідне для перегляду клієнту потрібно виконати 5 кліків, що займає не більше ніж 45 секунд.

Безготівковий розрахунок пришвидшує процес оплати. Можна авторизуватися у програмі лояльності Cinema Cashback та накопичити або списати наявні бонуси. Найближчим часом мережа інтегрує функцію оплати подарунковими сертифікатами. 

Функціонал самокас не обмежується купівлею-продажем. Гість може переглянути репертуар, дізнатися більше про фільм, ознайомитися з програмою лояльності. Для зручності зчитування з екрана, розробник передбачив світлу та темну теми.  

Після успішного запровадження системи кас самообслуговування в мережі Сінема Сіті компанія планує розповсюдити кейс і на мережу кінотеатрів Wizoria. 

"Компанія іде шляхом активної діджитилізації. Після оновлення сайту, мобільного додатку та запуску унікальної на ринку кінотеатрів програми лояльності Cinema Cashback у 2021 році, був розпочатий проект розробки та впровадження кас самообслуговування. Війна змінила плани реалізації проекту у 2022 році, проте вже у 2023 рік мережа кінотеатрів Сінема Сіті презентувала гостям свій продукт," — коментує пресслужба Сінема Сіті.

Мережі кінотеатрів Сінема Сіті була заснована у 2007 році. Станом на 2023 рік мережа «Сінема Сіті» налічує 3 кінотеатри у таких містах як Одеса, Київ та Вінниця, разом в яких розміщується 22 екрани. Усі кінотеатри мережі розташовані у популярних торгових центрах: у місті Одеса у ТРЦ Fontan Sky Center, у місті Києві у ТРЦ Ocean Plaza, у місті Вінниці у ТРЦ Мегамолл. 

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.