В Одесі відкрився ще один VARUS у новому форматі

04.01.2024
637

Мережа VARUS продовжує розвиватись — в Одесі з'явився новий магазин VARUS за адресою: вул. Спрейса, 2, ЖК ARTVILLE


“Наше друге відкриття в Одесі за минулий рік. VARUS ще тільки починає боротися за серця одеситів. Дуже відповідально закохувати в себе з першого погляду. Другого шансу не дадуть, бо наші клієнти надзвичайно вимогливі. Це наш перший магазин у новому дизайні «Як вдома!». Дизайн довго жив на візуалізаціях і це перший його вихід у світ. Дизайн формату супермаркету ми розробили разом зі студією YUDIN Design”, — розповідає директорка з маркетингу VARUS Анна Луганська.

Новий інтер'єр VARUS зробив навігацію магазином простішою та інтуїтивно зрозумілою. У форматі “Як вдома” на вас очікує затишне VARUS CAFE, в якому ви зможете відпочити й смачно поїсти. Також можна замовити свіжу піцу, яку готують прямо в магазині. 

“Початок роботи над концептом був ще до повномасштабного вторгнення, потім пауза більше пів року. І, незважаючи ні на що, в Одесі відкрився новий VARUS Home. Нехай цей маркет дарує радість відвідувачам. Ми дякуємо команді VARUS за плідну співпрацю. Далі буде!”, — коментують у студії YUDIN Design. 

Асортимент мережі складається із тисяч різноманітних товарних позицій українських, закордонних виробників та власних торгових марок — ТМ Varto та ТМ Вигода.

Торгова площа магазину складає 600 кв.м. Для зручності клієнтів окрім класичних кас, працюють ще й каси самообслуговування. 

За допомогою сервісу VARUS.UA є можливість зібрати все необхідне та просто спуститись і забрати готовий пакунок — зручна опція, доступна клієнтам VARUS, а ще є зручний сервіс доставки. 

VARUS — національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість — 108 супермаркетів у різних містах України та DarkStore у Києві. Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини To Go і сервіс усвідомлених покупок varus.ua.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.