Сільпо» відкрив новий супермаркет у Запоріжжі

20.06.2024
533

«Сільпо» відкрив у Запоріжжі ще один просторий супермаркет. Площа торговельного залу становить 3600 кв.м. Новий магазин у ТРК CITY MALL вразить гостей різноманітним асортиментом.


Як і завжди, в «Сільпо» відібрали найкращі продукти українських виробників та товари Власного імпорту. У новому супермаркеті представлені фермерські продукти від «Лавки Традицій», запашна випічка та піца з власної пекарні, кондитерські вироби, які можуть виготовити на замовлення. У асортименті магазину буде риба власного копчення, а ще великий вибір м'яса та хамона.

Для зручності обслуговуватимуть 16 кас та 11 кас самообслуговування.

Новий «Сільпо» працюватиме на вулиці Запорізькій, 1б, у ТРК CITY MALL з 8:00 до 22:00 щодня.

«Сільпо» – це одна з найбільших мереж продовольчих супермаркетів в Україні. Нині понад 300 магазинів працюють по всій території країни. У мережі представлена продукція «Власного імпорту» з 60 країн світу, якісно відібрані товари українських крафтярів «Лавка традицій», власні торгові марки, а також товари власного виробництва – від запашної випічки «Крафтяр» до солодощів «Власної кондитерської».

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.