WOG презентував новий концепт міської АЗК

29.07.2024
2190

Фото: пресслужба WOG

26 липня в Києві на вул. Іллєнка, 50 А відкрився АЗК WOG в концептуально новому city-форматі, який є логічним продовженням та адаптацією до потреб мегаполісу найбільшого в Україні АЗК WOG, який відкрили в листопаді 2023 в с. Глибочиця поруч із Житомиром. Це перший міський автозаправний комплекс, побудований компанією з нуля під час повномасштабної війни. 


Для зручності водіїв на новому АЗК встановлені інтегровані паливороздавальні колонки з різними видами пального та автогазу, де одночасно може заправлятися 12 авто. 

Є швидкісна зарядна станція Kostad unity 60, загальною потужністю 60 кВт. Вона розрахована на зарядку 2 електрокарів із конекторами Shademo, CCS2 та TYPE2, а також має перехідник для зарядки авто з портом швидкого заряджання GBT/dc.

Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК  WOG: «Будуючи новий АЗК, ми ставили за мету не просто створити автозаправний комплекс, а клієнтський простір, де кожен сервіс та зона продумані до дрібниць. Тут реалізовано низку рішень, які WOG пілотував на інших заправках мережі та отримав позитивні відгуки від гостей. Наша мета – дати гостям можливість відчути унікальний клієнтський досвід, широту та свободу вибору. Ми прагнемо, щоб кожен мав змогу знайти те, що задовольнить його потреби саме в цей момент. Більше того, кожен гість, який зробить першу заправку пального з карткою PRIDE на цьому АЗК, отримає в подарунок напій. Така можливість буде до кінця серпня». 

Ірина Соколовська, директор дирекції громадського харчування: «Перекусити, поснідати, пообідати чи повечеряти; обрати веганські страви чи смаколики для діток – все це можна на новому АЗК. І, звісно ж, як без горнятка найкавовішої, яка давно стала візитівкою WOG? Для приготування кави тут встановлено 3 кавомашини Franke, 2 з яких – на спеціальному кавовому острові WOG Barista. Це дає можливість покращити обслуговування та розвести трафік. Наші гості можуть приготувати напій, який смакуватиме саме зараз, обираючи для нього кавове зерно – з кофеїном чи без, молоко – класичне або безлактозне. А якщо мучить спрага, зробити холодний кавовий напій чи лимонад, скориставшись льодогенератором. І ще одна родзинка – можливість самостійно приготувати смачне морозиво у хрумкому вафельному стаканчику».

Просторе WOG CAFE на 42 посадкові місця виконує одночасно низку функцій: тут можна не лише смачно поїсти чи перекусити, але й зарядити гаджети чи попрацювати, що надзвичайно актуально в часи блекаутів. 

У теплу пору року гості можуть відпочивати на вулиці на зручній терасі, яка має 18 посадкових місць. А оздоблення живими рослинами створює додатковий затишок і комфорт. 

Подбали й про маленьких гостей. Адаптовані санвузли, спеціальні стільчики в зоні кафе й м`який ігровий куточок для малечі – все, щоб їм було зручно й цікаво.  

На новому АЗК облаштували безбар`єрний простір: при вході встановили тактильну плитку, всередині об`єкта відсутні пороги, є окремий санвузол для людей з інвалідністю та матерів з немовлятами. 

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.