Lviv Croissants відкрилися у США

12.08.2024
911

Після Польщі та Словаччини мережа пекарень Lviv Croissants відкрила партнерський заклад у передмісті Атланти, штат Джорджія, США. Про це повідомляє компанія на своїй сторінці у facebook


"Наша перша пекарня у США відкрила свої двері у передмісті Атланти, штат Джорджія і вже приймає перших гостей. Місцеві тут цінують якісну та здорову їжу, і ми вже відчуваємо їхню любов. Ми створюємо атмосферу, де кожен може бути собою, незалежно від того, хто ви і звідки — саме тому Lviv Croissants так люблять не лише в Україні, а й по всьому світу ", - повідомляє компанія. 

Lviv Croissants готувалися до виходу на американський ринок два роки. «Ми два роки до цього готувалися. Якщо говорити про Європу, то підготовка займає до пʼяти місяців», – розповідав про плани виходу на ринок США засновник Lviv Croissants Андрій Галицький на Форумі підприємців Forbes

Співвласником і CEO американського ресторану став місцевий підприємець Бретт Ларрабі, з яким Галицький познайомився на виставці франчайзингу в Нью-Йорку в 2018 році. Ларрабі 37 років працює у сфері ресторанного франчайзингу, зокрема розвивав американські бренди Five Guys, Famous Daves BBQ, Little Caesars, Subway і Pancheros. Разом партнери вклали $220 000 в пекарню Lviv Croissants і локальне виробництво заморожених круасанів, розповіли у пресслужбі компанії.

Читайте також: Співзасновники франшизи «Галя Балувана» запустили Wesoła Pani в Латвії

Lviv Croissants – франчайзингова мережа ресторанів, заснована у 2015 році. Спеціалізується на виготовленні свіжоспечених круасанів із ситними та солодкими начинками. 

У 2022 році мережа відкрила свої перші заклади в польських містах Згожельці, Вроцлаві та Варшаві (до слова, це вже була друга спроба, перша й невдала – у 2018-му). За кордоном компанія працює за двома моделями: відкриває власні заклади та франчайзингові. Так, у Польщі з 11 пекарень 5 – власні та 6 – франчайзингові, відкриті українцями. Пекарню у Братиславі також запустили в партнерстві. У планах – вихід і на інші європейські ринки.

В Україні мережа також розвивається та налічує більше170 пекарень. А за результатами 2023 року компанія стала першою в рейтингу Forbes за кількістю закладів в Україні.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.