Оновлений супермаркет VARUS відкрився у Кривому Розі

26.08.2024
565

Фото: VARUS

23 серпня 2024 року свої двері відкрив оновлений супермаркет VARUS за адресою: вул. Чарівна, 1Б, ТЦ “ТЕРРА”. Новий VARUS — це просторі зали, зручна інтуїтивна навігація, мінімалістичний, але естетично приємний інтер'єр.  Загальна площа магазину — 2 054,8 кв.м,  а торговий зал займає 1 254,1 кв.м.


VARUS — це продукти як українських виробників, так і з різних країн світу. Свіже м’ясо та м’ясні вироби, молочні продукти, сири, делікатеси, солодощі й напої. І, звісно є VARUS CAFE, де на гостей чекають свіжий хрусткий багет, хліб за власною рецептурою та готові страви від кулінарів. Також можна замовити смачні м’ясні страви, великий асортимент салатів, сендвічів, WOK-меню та десерти. 

VARUS пропонує власні торгові марки. У VARUS представлені 12 ВТМ, асортимент яких налічує 2 000 товарних позицій. 

Каси самообслуговування та сервіс швидких покупок Scan&Go допоможуть економити час. А якщо не бажаєте виходити за покупками, VARUS.UA вирішить цю проблему — замовляйте доставку прямо додому. У мережі VARUS постійно вдосконалюють та автоматизують сервіси, щоб клієнтам не довелося відмовлятися від своїх планів.

“Оновлений супермаркет VARUS — це можливість для наших клієнтів купувати улюблені звичні товари у більш комфортному та сучасному форматі. Стильний дизайн підкреслює вектор VARUS на постійний розвиток та вдосконалення, він також покликаний поліпшити клієнтський досвід та зробити час, проведений у VARUS, ще більш приємним”, — розповідає директорка з маркетингу мережі VARUS Анна Луганська. 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.