Мережа VARUS відкрила ще один супермаркет в Одесі

03.09.2024
559

Фото: VARUS

Мережа VARUS розвивається та розширює свою присутність на Півдні України. Минулого року в Одесі відкрився перший VARUS, а 31 серпня 2024 уже четвертий магазин VARUS відкрив свої двері для відвідувачів. Новий VARUS Home з'явився за адресою: Одеса, вулиця Дача Ковалевського, 91. 


Новий супермаркет має формат VARUS Home. Він розроблявся для магазинів “біля дому” студією YUDIN Design. Основна мета концепту “Як вдома” — створити домашню, теплу та невимушену атмосферу. Це м’яке світло, різноколірні люстри, які нагадують про дитинство, плетені кошики для хліба та текстильне оздоблення стільців.

“Формат VARUS Home — це можливість для наших клієнтів купувати улюблені товари в домашній атмосфері. Стильний дизайн підкреслює вектор VARUS на постійний розвиток та вдосконалення, він також покликаний зробити час, проведений у VARUS, ще більш приємним”, — розповідає директорка з маркетингу мережі VARUS Анна Луганська. 

Асортимент товарів та власні торгові марки

Мережа VARUS пропонує широкий асортимент продуктів: від свіжого м’яса та морепродуктів до овочів, фруктів, сирів і кондитерських виробів. У магазині також представлена продукція власних торгових марок: ТМ Varto і ТМ Вигода.

Магазин із загальною площею 1 054,28 кв.м, з яких 622,31 кв.м займає торгова площа, об'єднав всі головні переваги мережі — якісні та свіжі продукти, товари власних марок, випічку, кулінарію, запашну каву та затишне VARUS CAFE. Для більшої зручності клієнтів у магазині крім стандартних каси працюватимуть ще каси самообслуговування. А також продукти можна замовити на VARUS.UA.

Щобільше, всі оновлені супермаркети VARUS, окрім широкого асортименту товарів, пропонують продукти власного виробництва. Відділ кулінарії пропонує десятки м’ясних, вегетаріанських, дієтичних і сезонних страв. Для поціновувачів випічки та гарячої піци, VARUS CAFE пропонує піцу та хліб власного виробництва.

В супермаркеті також встановлені кавові автомати, за допомогою яких можна зробити каву самостійно.

VARUS — національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість — 109 супермаркетів у різних містах України та DarkStore у Києві. Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини To Go і сервіс VARUS.UA.

 

 

 


Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.