Чому в McDonaldʼs досі нема сніданків в Україні — розповідають у компанії

10.09.2024
1082

Фото: publish.com.ua

З початку повномасштабного вторгнення у ресторанах McDonaldʼs недоступні сніданки. У коментарі AIN команда розповідає, що це через операційні складнощі через російську війну проти України.


Це повʼязано насамперед з тим, що час продажу сніданків обмежено до 10:00. А також для страв з ранкового меню потрібні інші інгредієнти та процедури. 

«Якщо зранку буде довга повітряна тривога, яка триватиме до 10:00 чи довше, ми не встигнемо приготувати та продати сніданки, а продукти доведеться списати», — розповідають у команді McDonaldʼs.

Продукти зі сніданків можуть зберігатися в розмороженому стані не довше за 8 годин та не можуть бути повторно замороженими. Це передбачено у стандартах якості та безпеки в мережі McDonaldʼs. У компанії порахували, що за останні пів року лише в Києві та області під час «ранкового меню» було понад 100 годин повітряних тривог. Тому це могло б призвести до постійної втрати грошей.

У McDonaldʼs зазначили, що бачать коментарі та запити клієнтів щодо повернення сніданків. Тому, розповідають, зважують різні можливості й шукають варіанти, щоб повернути їх у меню.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.