NovaPay починає кредитувати підприємців

12.06.2024
810

Фото: Нова пошта

NovaPay запускає програму кредитування малого та середнього бізнесу. Про це повідомляє Економічна Правда з посиланням на пресслужбу NovaPay


Там зазначили, що програма створена для розвитку ФОПів, які є резидентами України.

"Програма кредитування від NovaPay для ФОПів, що співпрацюють з групою компаній, ділиться на два типи кредитів: короткостроковий і довгостроковий", – розповів Ігор Приходько, фінансовий директор NovaPay.  

За його словами, короткостроковий кредит – до 3 місяців – від 50 000 до 500 000 гривень, його базова процентна ставка – 30% річних. 

"Повернення кредиту – в кінці строку кредитування. Довгостроковий кредит – до 2 років – на суму від 100 000 до 1 000 000 гривень, базова процентна ставка – 30% річних. Повернення кредиту – щомісячно, аннуїтетними платежами", - додав Приходько. 

У пресслужбі нагадали, що наприкінці 2022 року NovaPay запустив свій перший кредитний продукт для приватних клієнтів – Посилка в кредит. За півтора роки його роботи компанія видала понад 132 тис. кредитів на 850 млн грн.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.