Швидка доставка LOKO вже в Одесі та Чорноморську

11.07.2024
853

Cервіс швидкої доставки продуктів та готової їжі LOKO вже в Одесі та Чорноморську. Ці міста стали восьмим та дев’ятим, де LOKO доставляє їжу, напої та товари для дому, готові страви з ресторанів, квіти та засоби гігієни


За два роки роботи LOKO до його зони покриття увійшли Київ, Чернігів, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Бровари та Софіївська Борщагівка. LOKO є одним з найшвидших сервісів доставок в Україні, доставляючи продукти гостеві прямісінько до дверей у середньому за 25 хвилин. Доставка готових страв з ресторанів у середньому триває 45 хвилин (з урахуванням часу на приготування їжі). Рекорд швидкості виконання одного замовлення – 4 хвилини 32 секунди.   

Асортимент у LOKO налічує близько 3000 одиниць товарів з «Сільпо». Кількість ресторанів-партнерів LOKO постійно зростає. Наразі до сервісу вже підключено 1350 закладів по всій країні. У березні LOKO почало доставляти біоактивні добавки та лікувальну косметику з аптек «Біла Ромашка». Мешканці Києва можуть за допомогою LOKO замовити хімчистку речей у сервісі Mink.

Зробити замовлення можна з 8 ранку до 10 вечора у мобільному застосунку «Сільпо» або окремому застосунку LOKO. Гості отримують нарахування балів у програмі лояльності «Власний Рахунок», якими потім можуть розраховуватися у «Сільпо», Le Silpo, маркетплейсі MAUDAU. 

LOKO — це швидка доставка товарів, продуктів та готових страв. Кур’єри доставки закріплені за певною зоною, тому не витрачають зайвий час.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.