Польська компанія планує збудувати ТРЦ у Запоріжжі, але через війну проєкт відкладено

25.09.2024
494

Фото: unibep.pl

Польська компанія Unibep SA планує збудувати новий торговельно-розважальний центр у Запоріжжі. Про це розповів президент правління Unibep SA Лєшек Голамбецький у коментарі виданню Money.PL., пише Liga.net


За його словами, компанія вже має домовленість з інвестором щодо будівництва ТРЦ у Запоріжжі, але через поточну ситуацію завершення проєкту відкладається на невизначений час. Він також наголосив, що компанія продовжує свою діяльність в Україні та має представництво у Львові.

Йдеться про новий ТРЦ Khortitsa Mall, девелопером якого є українська компанія Budhouse Group.

Окрім ТРЦ, Unibep SA розглядає можливість будівництва готелів, офісних будівель, енергетичних об’єктів та навіть житлових комплексів з багатоквартирними будинками, побудованими за модульною технологією з дерев’яними конструкціями.

Також компанія працює над реконструкцією прикордонного переходу в Шегинях з польського боку Медики, для якого вже підготовлено проєкт і очікується початок робіт, якщо ситуація дозволить.

Unibep SA — одна з провідних будівельних компаній Польщі. Компанія займається житловим, комерційним та промисловим будівництвом. Unibep SA має значний досвід роботи в Україні, зокрема компанія побудувала два великих торговельних центри — ТРЦ Nikolsky у Харкові та ТРЦ і бізнес-центр Retroville у Києві. Вартість цих проєктів перевищує 80 мільйонів євро.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.