«Сільпо» перезавантажує пришвидшену доставку: час очікування — до 59 хв

17.10.2024
92

Фото: Сільпо

Мережа супермаркетів «Сільпо» повертає можливість пришвидшення доставки. Відтепер час очікування замовлення до 59 хвилин. Пришвидшити доставку можна в Києві та інших містах України (перевірити доступність регіону можна в застосунку та на сайті).


«Ми розуміємо, що час — найцінніший ресурс для наших Гостей. Саме тому ми вирішили відновити пришвидшення доставки до 59 хвилин, яка дає змогу отримати необхідні продукти максимально швидко. Від Гостей ми неодноразово отримували прохання відновити цю функцію, яка була доступна до повномасштабного вторгнення. І ми раді, що нарешті можемо повернути її», — коментує директорка з операційної діяльності е-ком Fozzy Group Тарабанова Надія. 

Варто зазначити, що пришвидшену доставку можна активувати під час оформлення звичайного замовлення.

Для зручності вартість послуги прискорення відображається під час оформлення замовлення у застосунку або на сайті «Сільпо».

Якщо адреса дещо виходить за межі зони покриття пришвидшення, час доставки може бути трохи довшим. Час автоматично розраховується в застосунку та на сайті після введення адреси.

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Станом на жовтень 2021-го нараховує понад 316 супермаркетів, зокрема 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.