«Нова Пошта» відкрилася у Ніцці. Франція стала 14 країною, у якій відкрилася логістична компанія

10.07.2024
891

Фото: Нова пошта

У перший день відкриття «Нової пошти» у Ніцці клієнти здійснили понад 170 відправлень, повідомляє пресслужба компанії для AIN.Business.


«Це все і документи, і посилки. Бо вже на відкриття люди прийшли з валізами й кравчучками, відправляли в Україну речі та смаколики», — розповіли у пресслужбі компанії.

Франція стала 14 країною, у якій відкрилася «Нова Пошта». Відділення працює поки тільки у Ніцці, а поштомати, пункти видачі та курʼєрська доставка — по всій країні. Нова пошта доставлятиме в Україну з Франції протягом 5 днів.

Компанія також планує відкрити відділення у Парижі та Леоні, а також у Ліллі, Тулузі та Бордо.

«Ми й надалі прагнемо логістично з’єднати Європу з Україною і дати українцям можливість легко та швидко відправляти та отримувати посилки від рідних у будь-якій точці світу», — додає Поперешнюк.

«Нова пошта» доступна вже в Італії, Польщі, Чехії, Литві, Молдові, Румунії, Німеччині, Великій Британії, Іспанії та інших країнах Європи.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.