IKEA призначила нового гендиректора в Південно-Східній Європі

01.07.2021
1978

Фото: пресс-служба IKEA

Рітейлер меблів і товарів для дому IKEA призначив нового гендиректора в Південно-Східній Європі (Хорватія, Румунія, Сербія, Словенія та Україна) - Катерину Єгорову. Про це йдеться в повідомленні компанії.


 

Єгорова також призначена директором з питань сталого розвитку в регіоні. Вона почне виконувати свої обов'язки з 1 вересня цього року.

Відомо, що Катерина Єгорова почала працювати у компанії IKEA у 1998 році в Росії, після чого переїхала до Великобританії, де працювала менеджером ринків у північному регіоні IKEA у Великобританії і Ірландії.

Попередня гендиректор IKEA в Південно-Східній Європі Сара Дель Фаббро отримала глобальну посаду і стане заступником менеджера з роздрібних операцій в Ingka Group. Вона буде керувати і розвивати глобальні роздрібні операції IKEA зі шведського офісу. За час її керівництва в IKEA в Південно-Східній Європі компанія розширилася і вийшла на нові ринки Словенії та України. Крім того, за цей період IKEA відкрила в Бухаресті найбільший магазин в регіоні, і, не дивлячись на пандемію, продовжувала стабільно розвивати свою діяльність.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.